DUO HOUBERG & VEGTER


Charlotte Houberg en Heleen Vegter gefotografeerd door Mel Boas, Den Dolder 2020
Links: Heleen Vegter, Rechts: Charlotte Houberg. Foto: Mel Boas

Sopraan Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter kenden elkaar al langer, maar hebben sinds de coronatijd een hechte samenwerking ontwikkeld.  Samen werken zij aan verschillende concerten en mogelijkheden om de muziek in deze moeilijke tijd te delen.

 

Het eerste concert is Sole e Amore – Een zomers liedprogramma waarin u wordt meegenomen op reis naar de zuidelijke landen Frankrijk, Spanje en Italië. Het is een vrolijk, onbezorgd programma met uitbundigheid en verstild genieten met componisten als Granados, Rossini, Fauré en Poulenc.

 

Het tweede programma heeft een winters tintje: 'Warm Winter'! Een winters programma met mooie kerstliederen en prachtige sfeervolle klassieke liederen. Het leuke aan dit programma is dat u de muziek zelf kan uitkiezen!

 

Alle programma’s zijn in verschillende lengte uitvoerbaar, met liederen en eventueel een piano solo ter afwisseling. Charlotte en Heleen lichten graag de stukken kort toe om u echt  mee te nemen in de verschillende sferen en klanken.

 

Quotes

 

Een uur liefde en hartstocht in een verborgen kapel in Bussum. Nu het lijkt alsof de zomer voorbij is komen de warme klanken van Charlotte en Heleen als geroepen. 

Annemieke van Manen, bureau Krang, Bussum 21-8-20

  

Nog nooit heb ik een klassiek concert bijgewoond, het was een eer om dit fantastische concert bij te mogen wonen! De power in de stem van Charlotte en de energie in het pianospel komen op fantastische wijze samen! Echt een aanrader!

Vincent Mars, Bussum 21-8-20

 

Charlotte en Heleen brengen het zomerse gevoel sprankelend en betoverend over. 

Sjaak Overbeeke, trainer, coach, docent, Bussum

 

Het is heel prettig samenwerken met Charlotte en Heleen. Ze slaagden er goed in het publiek mee te nemen in hun programma Sole e Amore. Een uur lang luisterden de mensen geconcentreerd en geboeid naar liederen en hun verhaal. Alle lof voor deze twee vakvrouwen!

Aart Appelhof, programmeur Kruiskerk Concerten, Amstelveen 23-8-20

 

Hartverwarmend en adembenemend mooi.

Riet, Amstelveen 23-8-20

 

Een sprankelend concert in een (noodgedwongen) intieme setting met een verrassende interactie met het publiek. Zangeres en pianiste hebben duidelijk een klik met elkaar. Wat mij betreft had de pianiste wel meer solostukken mogen spelen. Het stembereik van de sopraan is boven alle lof verheven. Van heel verstild naar zaalvullend. Ik kijk uit naar een volgend concert!  

Ben van Wendel de Joode, Nunspeet 28-8

 


Een van deze programma's bij je thuis, in je tuin, in je kerk, in je kantoor, OF ONLINE?
Vul het contactformulier in of boek ons op Samenuitthuis.nl