Duo Houberg & Vegter

Charlotte Houberg, sopraan en Heleen Vegter, pianiste kenden elkaar al langer, maar hebben sinds de coronatijd een hechte samenwerking ontwikkeld.  Zij hebben voor u twee verschillende programma’s samengesteld:

Het eerste is ‘Sole e Amore’ – Een zomers liedprogramma waarin u wordt meegenomen op reis naar de zuidelijke landen Frankrijk, Spanje en Italië. Het is een vrolijk, onbezorgd programma met uitbundigheid en verstild genieten met componisten als Granados, Rossini, Fauré en Poulenc.

 

Het tweede programma heeft een winters tintje: ‘Night of Nights’ – een concert bij kaarslicht. Muziek over knerpende sneeuw, koude winterwind en samen toeven bij het haardvuur en rond de kerst uiteraard aangevuld met passende kerstliederen. Componisten als Strauss, Liszt, Tchaikovsky en Quilter zijn te horen in dit programma.

 

Beide programma’s zijn in verschillende lengte uitvoerbaar, met liederen en eventueel een piano solo ter afwisseling. Charlotte en Heleen lichten graag de stukken kort toe om u echt  mee te nemen in de verschillende sferen en klanken.

Speeldata Night of Nights

13-12-2020 Veluvine, Nunspeet

26-12-2020 Rumptskerkje, Rumpts (optie)

17-01-2021 Gehoorzaal, Den Dolder


More coming soon...

Dit programma bij je thuis, in je tuin, in je kerk of in je kantoor?
Vul het contactformulier in of boek ons op Samenuitthuis.nl

Download
Programma Sole e Amore
Programma Sole e Amore.pdf
Adobe Acrobat document 70.7 KB

Quotes

Een uur liefde en hartstocht in een verborgen kapel in Bussum. Nu het lijkt alsof de zomer voorbij is komen de warme klanken van Charlotte en Heleen als geroepen. 

Annemieke van Manen, bureau Krang, Bussum 21-8-20

 

Charlotte Houberg heeft een prachtige sopraanstem, die zij met technisch gemak weet in te zetten. Mooie zachte passages wisselt zij af met duidelijk expansievere gedeelten, daar waar haar muzikaliteit en de compositie daarom vragen. 

Dr. Geert Berghs, zangpedagoog, Bussum  21-8-20

 

Nog nooit heb ik een klassiek concert bijgewoond, het was een eer om dit fantastische concert bij te mogen wonen! De power in de stem van Charlotte en de energie in het pianospel komen op fantastische wijze samen! Echt een aanrader!

Vincent Mars, Bussum 21-8-20

 

 

Charlotte en Heleen brengen het zomerse gevoel sprankelend en betoverend over. 

Sjaak Overbeeke, trainer, coach, docent, Bussum

 

Het is heel prettig samenwerken met Charlotte en Heleen. Ze slaagden er goed in het publiek mee te nemen in hun programma Sole e Amore. Een uur lang luisterden de mensen geconcentreerd en geboeid naar liederen en hun verhaal. Alle lof voor deze twee vakvrouwen!

Aart Appelhof, programmeur Kruiskerk Concerten, Amstelveen 23-8-20

 

Hartverwarmend en adembenemend mooi.

Riet, Amstelveen 23-8-20

 

Een sprankelend concert in een (noodgedwongen) intieme setting met een verrassende interactie met het publiek. Zangeres en pianiste hebben duidelijk een klik met elkaar. Wat mij betreft had de pianiste wel meer solostukken mogen spelen. Het stembereik van de sopraan is boven alle lof verheven. Van heel verstild naar zaalvullend. Ik kijk uit naar een volgend concert!  

Ben van Wendel de Joode, Nunspeet 28-8