Referenties

 

"Houberg's admirable voice, which once again impressed me with two other pieces, consisting of Tchaikovsky and Korsakov."  

Diariodelaire.com 

 

Charlotte Houberg, sopraan, staat bekend om haar prachtig doorleefde aria’s." 

Bommelerwaardgids

 

"De kleding is feestelijk, de jurken van de sopraan en haar pianiste matchen en de muziek klinkt, licht versterkt, uitstekend." 

Operamagazine

  

"Charlotte Houberg heeft een prachtige sopraanstem, die zij met technisch gemak weet in te zetten. Mooie zachte passages wisselt zij af met duidelijk expansievere gedeelten, daar waar haar muzikaliteit en de compositie daarom vragen. " 

Dr. Geert Berghs, zangpedagoog, Bussum 

Charlotte Houberg gefotografeerd door Mel Boas, Den Dolder 2021
Charlotte Houberg, Foto: Mel Boas

Een uur liefde en hartstocht in een verborgen kapel in Bussum. Nu het lijkt alsof de zomer voorbij is komen de warme klanken van Charlotte en Heleen als geroepen. 

Annemieke van Manen, bureau Krang, Bussum

  

Nog nooit heb ik een klassiek concert bijgewoond, het was een eer om dit fantastische concert bij te mogen wonen! De power in de stem van Charlotte en de energie in het pianospel komen op fantastische wijze samen! Echt een aanrader!

Vincent Mars, Bussum 

 

Erg mooi optreden, het was mijn eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. De samenloop van zang en piano waren mooi op elkaar afgestemd waardoor je aandacht erbij bleef. De stukken paste perfect bij elkaar, wat zorgde voor een aantal kippenvel momenten. 

Cynthia Plagge

Charlotte en Heleen brengen het zomerse gevoel sprankelend en betoverend over. 

Sjaak Overbeeke, trainer, coach, docent, Bussum

 

Het is heel prettig samenwerken met Charlotte en Heleen. Ze slaagden er goed in het publiek mee te nemen in hun programma Sole e Amore. Een uur lang luisterden de mensen geconcentreerd en geboeid naar liederen en hun verhaal. Alle lof voor deze twee vakvrouwen!

Aart Appelhof, programmeur Kruiskerk Concerten, Amstelveen 

Hartverwarmend en adembenemend mooi.

Riet, Amstelveen 23-8-20

 

Een sprankelend concert in een (noodgedwongen) intieme setting met een verrassende interactie met het publiek. Zangeres en pianiste hebben duidelijk een klik met elkaar. Wat mij betreft had de pianiste wel meer solostukken mogen spelen. Het stembereik van de sopraan is boven alle lof verheven. Van heel verstild naar zaalvullend. Ik kijk uit naar een volgend concert!  

Ben van Wendel de Joode, Nunspeet