Klassiek Zangles

Drie miljoen Nederlanders zingen!

Zingen is niet alleen leuk, stressverlagend, goed voor de weerstand, maar het werkt ook fantastisch voor het soepel houden van lichaam en geest. 

We gebruiken onze stem meestal alleen om te spreken, omdat zingen zo kwetsbaar kan aanvoelen, terwijl het een fantastische middel kan zijn om een andere kant van jezelf te ontdekken, om emoties te voelen en om jezelf beter te leren uiten. 

Tijdens de zang coaching gaan we samen op zoek hoe jij beter, fijner en gezonder je stem kunt gebruiken en uiten. Door middel van zangtechniek, de juiste lichaamshouding en fantasie zullen we  werken aan klassiek repertoire, zoals opera-aria's en liederen. Omdat elke individu anders is, zullen de zanglessen ook toegesneden worden op jouw kwaliteiten, ervaringen en wensen. 

Voor meer informatie of een proefles kun je hier een bericht achterlaten  of een email sturen naar charlottehouberg@gmail.com

 

De lessen zijn bij mij thuis op de Huizerweg in Bussum. In overleg kunnen bij ze ook bij je thuis plaatsvinden (Gooise Meren) indien er een piano aanwezig is. *Tegen reiskostenvergoeding


Kosten:

30 min € 30,00 inclusief 21% BTW

1 uur € 60,00 inclusief 21% BTW

Strippenkaart van 5 lessen 10% korting!

Download
 Algemene Voorwaarden Zanglessen '21.pdf
Adobe Acrobat document 55.7 KB